Article Detail

  • Adventures of Sherlock Homes

    Answer: Arther Canon Doel

Similar Questions :

1. Mitakshara

Answer: Vijnaneswara

2. Essays of Gita

Answer: Sir Aurobindo Ghosh

3. Crime and Punishment

Answer: Dostoevsky

4. Kubla Khan

Answer: Coleridge

5. Wings of Fire

Answer: DR. A. P. J. Abdul Kalam

6. The Nehrus; Motilal and Jawaharlal

Answer: B. R. Nanda

7. Great Indian and Their Landmark Speeches

Answer: Manohar and Sarita Prabhakar

Read more from - Books and Authors