Article Detail

  • Anna Karenina

    Answer: Leo Tolstoy

Similar Questions :

1. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

2. My Truth

Answer: Indira Gandhi

3. Crime and Punishment

Answer: Dostoevsky

4. Illiad

Answer: Homer

5. The Inheritance of Loss

Answer: Kiran Desai

6. Midnight Children

Answer: Salman Rushdi

7. Adventures of Sherlock Holmes

Answer: Arthur Conan Doyle

Read more from - Books and Authors