Article Detail

  • Aparajito

    Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

Similar Questions :

1. Races and Cultures of India

Answer: D. N. Majumdar

2. Chandalika

Answer: Rabindra Nath Tagore

3. The City of Joy

Answer: Dhominic Lapier

4. Crisis of India

Answer: Ronal Segal

5. The Village By the Sea

Answer: Anita Desai

6. India Wins Freedom

Answer: Abdul Kalam Azad

7. The Judgement

Answer: Kuldip Nayar

Read more from - Books and Authors