Article Detail

  • Apple Cart

    Answer: G. B. Shaw

Similar Questions :

1. Shadow of Ladakh

Answer: B. Bhattacharia

2. The Merchant of venice

Answer: William shakespeare

3. An Unknown Indian

Answer: Nirod C. Choudhary

4. A week with Gandhi

Answer: L. Fischer

5. India 2020 - A Vision for the New Millennium

Answer: DR. A.P.J. Abdul Kalam

6. Indian Epigraphy

Answer: D. C. Sircar

7. The Harry Potter Series

Answer: J. K. Rowling

Read more from - Books and Authors