Article Detail

  • Aranyak

    Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

Similar Questions :

1. A Woman's Life

Answer: Guy de Maupassaut

2. Dr.Zhivago

Answer: Boris Pasternak

3. Modernization of Indian Tradition

Answer: Yogendra Singh

4. Global Crisis Recession and Uneven Recovery

Answer: Y.B. Reddy

5. Three Musketeers

Answer: Alexander Dumas

6. Baburnama

Answer: Babur

7. Theory of Relativity

Answer: Einstein

Read more from - Books and Authors