Article Detail

  • Arogyaniketan

    Answer: Tarashankar Bandopadhyay

Similar Questions :

1. Geet Govind

Answer: Jaya Dev

2. Mahatma Gandhi

Answer: Romain Rolland

3. Hero of Nymph

Answer: Aurobindo Ghosh

4. The Indian War of Independence

Answer: V. D. Savarkar

5. The Satanic Verse

Answer: Salman Rushdi

6. Pather Panchali

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhaye

7. Friend Not Master

Answer: Ayub Khan

Read more from - Books and Authors