Article Detail

  • Astyadhaye

    Answer: Panini

Similar Questions :

1. Sitaram

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

2. Lalit Bihar

Answer: Ashwa Ghosh

3. Uncle Tom's Cabin

Answer: Mrs.Harriet Stowe

4. My Indian Years

Answer: Lord Hardinge II

5. Silas Marner

Answer: George Eliot

6. Far from the Madding Crowd

Answer: Thomas Hardy

7. Races and Cultures of India

Answer: D. N. Majumdar

Read more from - Books and Authors