Article Detail

  • Ban Palashir Padabali

    Answer: Ramapada Chowdhury

Similar Questions :

1. Alice in Wonderland

Answer: Lewis Carrol

2. The God of Small Things

Answer: Arundhuti Roy

3. Arogyaniketan

Answer: Tarashankar Bandopadhyay

4. Adventures of Sherlock Homes

Answer: Arther Canon Doel

5. Gathering Strom

Answer: Churchil

6. Pickwick Papers

Answer: Charles Dickens

7. Midnight Children

Answer: Salman Rushdi

Read more from - Books and Authors