Article Detail

  • Bandit Queen

    Answer: Mala Sen

Similar Questions :

1. A House for Mr.Biswas

Answer: V.S.Naipaul

2. Silas Marner

Answer: George Eliot

3. Mother

Answer: Maxim Gorkay

4. Pather Panchali

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhaye

5. Bandit Queen

Answer: Mala Sen

6. Pilgrim's Progress from this world to that which is to come

Answer: John Bunyan

7. Illiad

Answer: Homer

Read more from - Books and Authors