Article Detail

  • Bela Obela Kalbela

    Answer: Jibanananda Das

Similar Questions :

1. Problems of the East

Answer: Lord Curzon

2. Animal Farm

Answer: George Orwell

3. Age of Reason

Answer: Jean Paul Sartre

4. My Country My Life

Answer: Lal Krishna Advani

5. The Masque of Africa

Answer: V. S. Naipaul

6. Chitra

Answer: R.N.Tagore

7. Essays of Gita

Answer: Sir Aurobindo Ghosh

Read more from - Books and Authors