Article Detail

  • Bengali Zamindar

    Answer: Nilmoni Mukherjee

Similar Questions :

1. Life Divine

Answer: Aurobindo Ghosh

2. Parineeta

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

3. Far from the Madding Crowd

Answer: Thomas Hardy

4. A Nation is Making

Answer: Surendra Nath Bandhopadhye

5. Mahabharata

Answer: Vyas

6. For whom the Bell Tolls

Answer: Ernest Hemingway

7. One Night at the Call Centre

Answer: Chetan Bhagat

Read more from - Books and Authors