Article Detail

  • Blind Beauty

    Answer: Boris Pasternak

Similar Questions :

1. Antony and Cleopatra

Answer: Shakespeare

2. Devi Chaudharani

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

3. Ghulam Giri

Answer: Jyotiba Phule

4. The Nehrus; Motilal and Jawaharlal

Answer: B. R. Nanda

5. Silas Marner

Answer: George Eliot

6. A House for Mr.Biswas

Answer: V.S.Naipaul

7. My Indian Years

Answer: Lord Hardinge II

Read more from - Books and Authors