Article Detail

  • Captive Lady

    Answer: Michel Madhusudan Dutta

Similar Questions :

1. Adventures of Sherlock Homes

Answer: Arther Canon Doel

2. Bela Obela Kalbela

Answer: Jibanananda Das

3. The Godfather

Answer: Mario Puzo

4. My Indian Years

Answer: Lord Hardinge II

5. Sunny Days

Answer: Sunil Gavaskar

6. The Rediscovery of India

Answer: Meghnad Desai

7. Kadambari

Answer: Bana Bhatt

Read more from - Books and Authors