Article Detail

  • Causes of the Indian Mutiny

    Answer: Sir Syyed Ahmed Khan

Similar Questions :

1. Ferary Queen

Answer: Edmond Spensar

2. The God of Small Things

Answer: Arundhuti Roy

3. Glimpses of World History

Answer: Jawaharlal Nehru

4. Treasure Island

Answer: R.L.Stevenson

5. Buddhacharit

Answer: Asha Ghosh

6. The Algebra of Infinite Justice

Answer: Arundhati Roy

7. My Experiments With Truth

Answer: M. K. Gandhi

Read more from - Books and Authors