Article Detail

  • Circle of the Region

    Answer: Amitabha Ghosh

Similar Questions :

1. French Revolution

Answer: Thomas Carlyle

2. Lalit Bihar

Answer: Ashwa Ghosh

3. Origin of species

Answer: Charles Darwin

4. Commedy Errors

Answer: Shekhspear

5. My Indian Years

Answer: Lord Hardinge II

6. Principles of Sociology

Answer: Herbert Spencer

7. Crime and Punishment

Answer: Dostoevsky

Read more from - Books and Authors