Article Detail

  • Commedy Errors

    Answer: Shekhspear

Similar Questions :

1. The Village By the Sea

Answer: Anita Desai

2. The Masters

Answer: C.P.Shaw

3. Kanterbary Tells

Answer: Geofray Chosar

4. Devi Chaudharani

Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

5. Economic History of India

Answer: Ramesh Chandra Dutta

6. Invisible Man

Answer: H.G.Wells

7. Palli Samaj

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

Read more from - Books and Authors