Article Detail

  • Conversations with Myself

    Answer: Nelson Mandela

Similar Questions :

1. The Satanic Verse

Answer: Salman Rushdi

2. Myth of Independence

Answer: Zulfikar Ali Bhutto

3. Ghulam Giri

Answer: Jyotiba Phule

4. Alice in Wonderland

Answer: Lewis Carrol

5. Modernization of Indian Tradition

Answer: Yogendra Singh

6. Circle of the Region

Answer: Amitabha Ghosh

7. Hind Swaraj

Answer: M. K. Gandhi

Read more from - Books and Authors