Article Detail

  • Coolie

    Answer: Mulkraj Anand

Similar Questions :

1. A Suitable Boy

Answer: Bikram Seth

2. All the Prime Minister's Men

Answer: Janardan Thakur

3. Subarnalata

Answer: Ashapurna Devi

4. Prison Diary

Answer: Jay Prakash Narayan

5. Pratham Pratisruti

Answer: Ashapurna Devi

6. Kidnapped

Answer: Stevenson

7. To all fighters of freedom, Why Socialism?

Answer: J. P. Narayan

Read more from - Books and Authors