Article Detail

  • Crisis of India

    Answer: Ronal Segal

Similar Questions :

1. Life Divine

Answer: Aurobindo Ghosh

2. A Voice of Freedom

Answer: Nayantara Shehgal

3. Alice in Wonderland

Answer: Lewis Carrol

4. Apple Cart

Answer: G. B. Shaw

5. Uncle Tom's Cabin

Answer: Mrs.Harriet Stowe

6. Canterbury Tales

Answer: Chaucer

7. Wealth of Nations

Answer: Adam Smith

Read more from - Books and Authors