Article Detail

  • Das Capital

    Answer: Karl Marks

Similar Questions :

1. Kanterbary Tells

Answer: Geofray Chosar

2. Aranyak

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

3. Hero of Nymph

Answer: Aurobindo Ghosh

4. The Moon and Six pense

Answer: Somerset Maughan

5. David Copperfield

Answer: Charles Dickens

6. Pickwick Papers

Answer: Charles Dickens

7. The Court Dancer

Answer: Rabindra Nath Tagore

Read more from - Books and Authors