Article Detail

  • Death of President

    Answer: W. Marchent

Similar Questions :

1. Parineeta

Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

2. Harsha Charit

Answer: Bana Bhatt

3. A House for Mr.Biswas

Answer: V.S.Naipaul

4. Dr.Zhivago

Answer: Boris Pasternak

5. The Decline and Fall of the Roman Empire

Answer: Edward Gibbon

6. Gathering Storm

Answer: Winston Churchill

7. King Lear

Answer: Shakespeare

Read more from - Books and Authors