Article Detail

  • Decamaren

    Answer: Bocachio

Similar Questions :

1. Pratham Pratisruti

Answer: Ashapurna Devi

2. War and Peace

Answer: Tolstoy

3. Bhagwat Gita

Answer: Ved Vyas

4. The Silent Cry

Answer: Kenjaburo Ue

5. City of Job Charnak

Answer: Nisith Ranjan Roy

6. Infinite Jest

Answer: David Foster Wallace

7. The Vicar of Wakefield

Answer: Oliver Goldsmith

Read more from - Books and Authors