Article Detail

  • Desert Village

    Answer: Oliver Goldsmith

Similar Questions :

1. Count of Monte Cristo

Answer: Alexander Dumas

2. Wealth of Nations

Answer: Adam Smith

3. Gathering Storm

Answer: Winston Churchill

4. Hamlet

Answer: Shakespeare

5. All the Prime Minister's Men

Answer: Janardan Thakur

6. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

7. Glimpses of World History

Answer: Jawaharlal Nehru

Read more from - Books and Authors