Article Detail

  • Devdas

    Answer: Sarat Chandra Chattopadhyay

Similar Questions :

1. Crisis of India

Answer: Ronal Segal

2. Hamlet

Answer: Shakespeare

3. Jungle Book

Answer: R. Kippling

4. The Prince

Answer: Maciavaly

5. Poverty & Un-British Rule in India

Answer: Dadabhai Naoroji

6. The Harry Potter Series

Answer: J. K. Rowling

7. The Sense of an Ending

Answer: Julian Barnes

Read more from - Books and Authors