Article Detail

  • Devi Chaudharani

    Answer: Bankim Chandra Chattopadhaye

Similar Questions :

1. The Godfather

Answer: Mario Puzo

2. A Tale of Two Cities

Answer: Charls Dikens

3. Man and Superman

Answer: G. B. Shaw

4. Adventures of Tom Saweyer

Answer: Mark Twain

5. Don Quixote

Answer: Cervantes

6. My Experiments With Truth

Answer: M. K. Gandhi

7. Races and Cultures of India

Answer: D. N. Majumdar

Read more from - Books and Authors