Article Detail

  • Divine Comedy

    Answer: Dante

Similar Questions :

1. Ganadevata

Answer: Tara Shankar Bandopadhyaya

2. Shah Nama

Answer: Firdausi

3. Treasure Island

Answer: R.L.Stevenson

4. Mother India

Answer: Katharin Mayo

5. An Unknown Indian

Answer: Nirod C. Choudhary

6. A week with Gandhi

Answer: L. Fischer

7. Death of a City

Answer: Amrita Pritam

Read more from - Books and Authors