Article Detail

  • End and Means

    Answer: Huxlay

Similar Questions :

1. Lalit Bihar

Answer: Ashwa Ghosh

2. For whom the Bell Tolls

Answer: Ernest Hemingway

3. Wealth of Nations

Answer: Adam Smith

4. Hunchback of Notre Dame

Answer: Victor Hugo

5. Kumar Sambhav

Answer: Kalidas

6. Mother India

Answer: Katharin Mayo

7. The Masters

Answer: C.P.Shaw

Read more from - Books and Authors