Article Detail

  • Far from the Madding Crowd

    Answer: Thomas Hardy

Similar Questions :

1. The Judgement

Answer: Kuldip Nayar

2. Wings of Fire

Answer: DR. A. P. J. Abdul Kalam

3. Vision of the Past

Answer: Michel Madhusudan Dutta

4. Aranyak

Answer: Bibhuti Bhushan Bandopadhyay

5. My Country My Life

Answer: Lal Krishna Advani

6. Hunchback of Notre Dame

Answer: Victor Hugo

7. Divine Comedy

Answer: Dante

Read more from - Books and Authors