Article Detail

  • Faust

    Answer: Goethe

Similar Questions :

1. Le Contract Social

Answer: Jean Jacques Rousseau

2. Murder in Cathedral

Answer: Elliot

3. Hungry Stones

Answer: Rabindra Nath Tagore

4. Panchatantra

Answer: Vishnu Sharma

5. Mahatma Gandhi

Answer: Romain Rolland

6. In an Antique Land

Answer: Amitabh Ghosh

7. Bengali Zamindar

Answer: Nilmoni Mukherjee

Read more from - Books and Authors