Article Detail

  • Ferary Queen

    Answer: Edmond Spensar

Similar Questions :

1. Bicramanchadev

Answer: Bilhon

2. All the Prime Minister's Men

Answer: Janardan Thakur

3. The Nadars of Tamil Nadu

Answer: D. N. Dhanagre

4. A Nation is Making

Answer: Surendra Nath Bandhopadhye

5. Oliver Twist

Answer: Charles Dickens

6. Murder in Cathedral

Answer: Elliot

7. The Inheritance of Loss

Answer: Kiran Desai

Read more from - Books and Authors