Article Detail

  • First men to fly an aeroplane ?

    Answer: Wright Brothers

Similar Questions :

1. Who was first woman president of a country ?

Answer: Maria Estela Peron of Argentina

2. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

3. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

4. Who was the first man to compile the Encyclopaedia ?

Answer: Aspheosis

5. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

6. Who was first woman to climb Mount Everest ?

Answer: Junko Tabei (Japan)

7. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

Read more from - First in World