Article Detail

  • First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

    Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

Similar Questions :

1. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

2. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

3. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

4. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

5. First men to fly an aeroplane ?

Answer: Wright Brothers

6. Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

7. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

Read more from - First in World