Article Detail

  • Freedom at Midnight

    Answer: Lapierre & Collins

Similar Questions :

1. Comedy of Errors

Answer: William Shakespeare

2. A Pair of Blue Eyes

Answer: Thomash Hardy

3. Adventures of Sherlock Holmes

Answer: Arthur Conan Doyle

4. Plague

Answer: Albert Camus

5. A Minister and his Responsibilities

Answer: Morarji Bhai Desai

6. Time Machine

Answer: H.G. Wells

7. Das Kapital

Answer: Karl Marx

Read more from - Books and Authors