Article Detail

  • Longest rail tunnel in the world ?

    Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

Similar Questions :

1. Which is longest river of South India ?

Answer: Godavari

2. Which is the biggest museum in the world ?

Answer: British Museum, London

3. Which is the largest Mosque in World ?

Answer: Masjid al Haram (Saudi Arabia)

4. Which is the largest desert in India ?

Answer: Thar (Rajasthan)

5. What is the name of tallest Animal ?

Answer: Giraffe

6. Which is the lightest gas ?

Answer: Hydrogen

7. Longest rail tunnel in the world ?

Answer: Seikan Tunnel (Japan - 53.9 Km)

Read more from - Longest and Largest