Article Detail

  • Name of first country to launch satellite into space ?

    Answer: Russia

Similar Questions :

1. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

2. Who was First man to reach South Pole ?

Answer: Ronald Amundsen

3. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

4. Who was first woman to reach the North Pole ?

Answer: Ms. Fran

5. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

6. Who was the first person to sail around the world ?

Answer: Ferdinand Magellan

7. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

Read more from - First in World