Article Detail

  • Name of first Indian Pilot ?

    Answer: J.R.D. Tata in 1929

Similar Questions :

1. Name of first speaker of Lok Sabha ?

Answer: G.V. Mavlankar from 1952-1957

2. Name of the first university of India ?

Answer: Nalanda University.

3. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

4. Name of First Indian Missile ?

Answer: Prithvi

5. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

6. Who was first Indian Reserve Bank Governor

Answer:

 C D Deshmukh

7. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

Read more from - First in India