Article Detail

  • Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

    Answer: Wilson Jones

Similar Questions :

1. Name of first Indian to win Nobel Prize ?

Answer:

Rabindranath Tagore

2. India's first woman president ?

Answer: Smt. Pratibha Patil

3. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

4. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

5. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

6. First Indian to go into space ?

Answer: Sqn. Ldr. Rakesh Sharma

7. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

Read more from - First in India