Article Detail

  • Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

    Answer: Kamaljeet Sandhu

Similar Questions :

1. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

2. Name of First Indian who reached south pole ?

Answer: Col. I K Bajaj

3. Name of first Indian to win Nobel Prize ?

Answer:

Rabindranath Tagore

4. Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

Answer: Kamaljeet Sandhu

5. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

6. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

7. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

Read more from - First in India