Article Detail

  • Name of first Space Tourist of India ?

    Answer: Santosh George

Similar Questions :

1. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

2. Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

Answer: Moraji Desai

3. Name of the first Atomic Submarine of India ?

Answer: I.N.S Chakra

4. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

5. First Indian recipient of Oscar Award ?

Answer: Bhanu Athaiya

6. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

7. Name of first Indian woman to win a Gold in Asian Games ?

Answer: Kamaljeet Sandhu

Read more from - First in India