Article Detail

  • Name of first woman of India to won Miss World Title ?

    Answer: Reita Faria

Similar Questions :

1. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

2. Name of the first Indian President to Die in office ?

Answer: Dr. Zakir Hussain

3. Name of the First Indian Prime Minister who resigned from Office ?

Answer: Moraji Desai

4. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

5. Name of the first Indian woman ruler ?

Answer: Razia Sultan on Delhi's throne

6. India's first woman president ?

Answer: Smt. Pratibha Patil

7. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

Read more from - First in India