Article Detail

  • Name of First Woman Prime Minister of a Country ?

    Answer: Mrs. Srimavo Bhandarnayake (Sri Lanka)

Similar Questions :

1. Who was the first person to win the Nobel prize for Peace ?

Answer: Jin F. Dunant (Switzerland)and Frederic Peiry (France)

2. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

3. First President of United States of America ?

Answer: George Washington

4. Who was first space tourist ?

Answer: Dennis Tito of USA in 2001

5. Name of first Men to climb Mt. Everest ?

Answer: Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary (29th May, 1953)

6. Who was the first person to sail around the world ?

Answer: Ferdinand Magellan

7. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

Read more from - First in World