Article Detail

  • Name of India's first woman IPS officer ?

    Answer: Kiran Bedi

Similar Questions :

1. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

2. Where is India's First nuclear centre ?

Answer: Tarapur

3. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

4. Name of the first Indian woman ruler ?

Answer: Razia Sultan on Delhi's throne

5. Name of the first Indian to win Magsaysay Award ?

Answer: Acharya Vinoba Bhave in 1958

6. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

7. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

Read more from - First in India