Article Detail

  • Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

    Answer: I.N.S. Vikrant

Similar Questions :

1. Name of First Indian Missile ?

Answer: Prithvi

2. Name of first Space Tourist of India ?

Answer: Santosh George

3. Name of first foreign recipient of Bharat Ratna ?

Answer: Khan Abdul Gaffar Khan

4. Name of the first Atomic Submarine of India ?

Answer: I.N.S Chakra

5. Name of the first Aircraft Carrier Indian Ship ?

Answer: I.N.S. Vikrant

6. Who was the frist person to climb Mount Everest ?

Answer:

Sherpa Tenzing Norgay and Sir Edmund Hillary on 29th May, 1953

7. Who was first Indian Reserve Bank Governor

Answer:

 C D Deshmukh

Read more from - First in India