Article Detail

  • Name of the first Atomic Submarine of India ?

    Answer: I.N.S Chakra

Similar Questions :

1. Name of the first election commissioner of India ?

Answer: Sukumar Sen.

2. Where was the first Post Office opened in India ?

Answer: Kolkata in 1727

3. Name of the first woman of India to win WTA title ?

Answer: Sania Mirza

4. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

5. First Indian recipient of Oscar Award ?

Answer: Bhanu Athaiya

6. Name of the first university of India ?

Answer: Nalanda University.

7. Name of the first Indian President to Die in office ?

Answer: Dr. Zakir Hussain

Read more from - First in India