Article Detail

  • Name of the first Chief of Naval staff of India ?

    Answer: Vice-Admiral R.D. Katari

Similar Questions :

1. Name of the first woman musician of India to get Bharat Ratna ?

Answer: M.S. Subbulakshmi

2. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

3. Name of the First Indian Submarine ?

Answer: I.N.S. Cauveri

4. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

5. Name of the first university of India ?

Answer: Nalanda University.

6. Name of India's first woman IPS officer ?

Answer: Kiran Bedi

7. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

Read more from - First in India