Article Detail

  • Name of the first Chinese pilgrim to visit India ?

    Answer: Fa-hien

Similar Questions :

1. Name of first Indian who won Billiards Trophy ?

Answer: Wilson Jones

2. Name of first woman of India to won Miss World Title ?

Answer: Reita Faria

3. Name of First Indian who reached south pole ?

Answer: Col. I K Bajaj

4. Name of first Indian to get Jnanpeeth Award ?

Answer: G. Shankar Kurup

5. Name of the first Indian President to Die in office ?

Answer: Dr. Zakir Hussain

6. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

7. Name of first woman of India to get Ashok Chakra ?

Answer: Nirja Mishra

Read more from - First in India