Article Detail

  • Name of the first country to issue paper currency ?

    Answer: China

Similar Questions :

1. Who was the first person to sail around the world ?

Answer: Ferdinand Magellan

2. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

3. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

4. Name of the First Religion of World ?

Answer: Sanatan Dharma

5. Who was first man to set foot on moon ?

Answer: Neil Armstrong (USA)

6. Name of the first country to issue paper currency ?

Answer: China

7. Who was first to won Nobel prize of Economics ?

Answer:

Ragnar Frisch (Norway) and Jan Timbergen (Howlland)

Read more from - First in World