Article Detail

  • Name of the first Country to make a constitution ?

    Answer: USA

Similar Questions :

1. Who was First secretary general of United Nations ?

Answer: Trigve Li

2. Who was first European Invader of Indian Soil ?

Answer: Alexander

3. Who was the first man to draw the map of earth ?

Answer: Anexemander

4. Who was First man to reach North Pole ?

Answer: Robert Peary

5. Who won first Nobel prize for physics ?

Answer: W.K. Roentgen (Germany)

6. Which country won first World Cup Football ?

Answer: Uruguay in 1930

7. First Woman Prime Minister Of Any Muslim Country ?

Answer: Benazir Bhutto (Pakistan)

Read more from - First in World