Article Detail

  • Name of the first deputy Prime Minister of India ?

    Answer: Sardar Vallabh Bhai Patel

Similar Questions :

1. Name of the first university of India ?

Answer: Nalanda University.

2. First President of India ?

Answer: Dr. Rajendra Prasad

3. Name of the first election commissioner of India ?

Answer: Sukumar Sen.

4. Name of the first woman of India to won Miss Universe title ?

Answer: Sushmita Sen

5. Name of first Indian to get Bharat Ratna Award ?

Answer: Dr. S Radhakrishnan

6. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

7. Name of First Indian Missile ?

Answer: Prithvi

Read more from - First in India