Article Detail

  • Name of the first election commissioner of India ?

    Answer: Sukumar Sen.

Similar Questions :

1. Name of the first woman judge of Supreme Court of India ?

Answer: Meera Sahib Fatima Bibi

2. First Indian recipient of Oscar Award ?

Answer: Bhanu Athaiya

3. Name of first woman of India to climb the mount everest ?

Answer: Bachendri Pal

4. Name of first president of Indian National Congress ?

Answer: W.C. Banerjee

5. First Scientist of India to get Nobel Prize in Economics ?

Answer: Dr. Amartya Sen

6. Name of First Indian who reached south pole ?

Answer: Col. I K Bajaj

7. What is the name of first British to visit India ?

Answer: Hawkins

Read more from - First in India